Stadig flere unge får førtidspension.  Tak for det ❤️

Stadig flere unge får førtidspension. 
Tak for det ❤️
Regeringens clairvoyante pis om at unge ikke kan være syge – umenneskelige grimme tanker udtænkt af Mette Frederiksens clairvoyante troldmænd bag de tykke gardiner på Christiansborg – det gør mig sgu harm.
Er man syg – så er man sgu syg – uanset alder.
Odense kommune siger til TV2 at de fremover vil revidere førtidspensionister med psykisk sygdom.
Det ville være mærkeligt andet end at hvis man har haft fred i en periode, at man ikke har fået det bedre og måske kan deltage i et fleksjob- fortæller en rådmand fra beskæftigelsesforvaltningen i Odense.
Lige nu er der ca 250.000 førtidspensionister i Danmark.
Det er fordi de er meget syge.
Det må man da gerne have en holdning om er forkert, men det ændrer ikke på pensionisternes svære sygdomme.
Når man er syg – så er man syg. 
De utilpassede usympatiske clairvoyante voksne i Folketinget vil sandsynligvis lægge planer for hvordan man med troldlære og manipulationskurser kan overbevise de sygdomsramte om at de nok ikke er så syge som deres læger og speciallæger har dokumenteret igennem mange år.
Det kan da ikke være rigtigt at så mange er så syge at de ikke kan arbejde…?
Jo- det kan det faktisk godt.
Hvis man pga jobcenters nøl har været igennem systemets pisk og trædemølle igennem 10, 20 og 30 år, en enkelt sag I København har varet I 45 år, så kunne det måske godt tænkes at de berørte borgere har lidt så megen skade at de ikke kan rejses igen.
Man har mere pisse travlt med at tænke i økonomi ift mennesker. 
Tænk lidt over det – RØVHULLER.
Læs artiklen fra Kristeligt dagblad :
Kim Madsen Jobcentrets Ofre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *