JObcentrets Ofre

Vi kaldes aktivitetsparate

Ikke-kategoriseret
Jobcentrets Ofre
Jobcentrets Ofre

Der kommer mange mennesker i Jobcentrene. 70.000 er aktivitetsparate. Det kalder man dem, der ikke er parate til noget sådan lige for tiden. Lovgivere og politikere tror nemlig, at arbejdsgiverrne står på spring for at hjælpe de fattige ud af fattigdommen. Men både de aktivitetstparate og dem på ressourceforløb, etc. de er forskellige mennesker

One thought on “Vi kaldes aktivitetsparate

  • Præcist og jobcentrene får de arbejdsløse der kaldes aktivitetsparate endnu længere fra, at få et job og giver dem endnu dårligere ry hos arbejdsgiverne, fordi de netop ikke er jobparate, men alligevel tvinges i praktik efter et “kursus” et mere af de hjernedøde aktiviteter som kun AS3 og hvad de ellers hedder tjener på.

    Husk og tjek de oplysninger der skrives i Min Plan på jobnet er de ikke korrekte så klag, hvis du flytter skifter kommune eller andet starter din sag på baggrund af disse og det kan så trække i langdrag.

    Husk du kan altid søge pension efter §16 eller §20 i pensions loven på foreliggende grundlag vedhæft dine journaler fra sundhed.dk og sørg for, at ha din læge sat ind i din situation selvom du skulle få nej kan du nemmere få adgang til behandling af en sag om revalidering ressourceforløb eller fleksjob.

Skriv et svar