Interviews og Videoer


Herunder er en Youtube playliste, der indeholder videooptagelser fra nogle af Jobcentrets Ofres demonstrationer.

 

Ved demonstrationen “JA til velfærd, NEJ til fattigdom” på Christiansborg Slotsplads den 4. oktober 2016, blev Annette Nielsen interviewet af Radio 24/7. Reporteren blev nemlig provokeret af, at Annette Nielsen havde sagt “arbeit macht frei” i megafonen tidligere på dagen. Klik på Radio24syv billedet herunder og hør interviewet.

an_247

Den 22 september 2016 var Ulf Baldrian Kudsk Harbo inviteret til debatmøde hos Enhedslisten Sydhavnen sammen med Finn Sørensen (Enhedslistens sejeste folketingsmedlem og forkæmper for de reformramte danskere parkeret på kontanthjælp og i skadelige ressourceforløb) for at tale om hvad man kan gøre for at vende et jobcenter på hovedet. Det blev til et godt debatmøde og herover kan høres oplægget fra Ulfs side om kampen for at vende jobcentret i Norddjurs kommune på hovedet og inspiration til hvordan der kan tages fat bl.a i København kommunes jobcentre.

247

Klik på Radio 24/7 billedet herover og lyt til et interview med Jane Pihlmann om konsekvenserne af reformerne om sygedagpenge, kontanthjælp og fleksjob og førtidspension. Interviewet blev optaget ved Velfærdsalliancens demonstration “Forsvar vores velfærd” på Rådhuspladsen i København den 15. september 2016.

Kim Madsen fortæller om, at borgere med alvorlige handicaps nægtes førtidspension!

Lena og de andre. Dokumentarfilm om en syg kvinde med angst og ptsd, som kæmper en kamp for at overleve i systemet og samtidig være mor.

Link til andre videoer af og med kronisk syge og handicappede samt andre, der er blevet ramt af fattigdomsreformerne
Systemnedbrud – Everyday.dk
Jobcentrets Ofre – Medieomtale

Antal besøg: janitorial services in fort lauderdale