Hjem

Velkommen til Facebookgruppen og Foreningen Jobcentrets Ofre (FJO). Fysisk kan du finde i Facebook-gruppen Jobcentrets Ofre, som blev oprindeligt oprettet som dagbog den 17/11 2014 for Kim Madsens sygeforløb.

Kim fik hurtigt så mange følgere, at facebook-gruppen udviklede sig til en aktions- og protestgruppe for mange kronisk syge og handicappede borgere. Mange kronisk syge og handicappede bliver udsat for ulovlig sagsbehandling; bl.a. får mange frataget deres sygedagpenge uden at være blevet afklaret til fleksjob eller førtidspension.

I stedet bliver mange sendt over i uddannelseshjælp-, kontanthjælp-, jobafklaring- eller ressourceforløbssystemet. Her bliver mange ulovligt parkeret i år og årtier uden udsigt til at få en afgørelse på sin fremtidige arbejdsevne og økonomi. Ja selv døende medborgere bliver udsat for uendelige jobafklaringer og arbejdsprøvninger!

Det forsøger Jobcentrets Ofre at gøre noget ved både i Facebook-gruppen og i foreningen! Alle, der støtter Jobcentrets Ofres formål, kan blive medlem af foreningen. Kontingentet er 25,00 kr. pr. år. Indmeldelse i 2016 gælder frem til generalforsamlingen i efteråret 2017.

Skriv til os via kontaktformularen under menupunktet “Kontakt“, hvis du ønsker at blive medlem af foreningen.

Udgivet den 13/9 2016 og senest opdateret den 11/11 2016

Antal besøg: janitorial services in fort lauderdale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *